Ασφαλιστικά προϊόντα για ιδιώτες

Ασφάλιση αυτοκινήτου. Αναλυτικές καλύψεις για ασφαλίσεις και ασφάλειες αυτοκινήτου στην Πάτρα (SVP Insurance).Το αυτοκίνητο σήμερα αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία που μπορεί να έχει κάποιος. Για αυτό το λόγο η ασφάλιση του αποκτά ιδιαίτερη σημασία.

Περισσότερα...

Ασφάλιση σκαφών αναψυχής. Αναλυτικές καλύψεις για ασφαλίσεις και ασφάλειες σκαφών αναψυχής στην Πάτρα (SVP Insurance).Η θάλασσα, όσο όμορφη και συναρπαστική είναι, άλλο τόσο επικίνδυνη μπορεί να γίνει.

Η Ελλάδα θεωρείται προνομιούχος χώρα λόγω των περίπου 15.000 χλμ ακτογραμμής που διαθέτει.  Τα σκάφη αναψυχής  δίνουν τη δυνατότητα εξερεύνησης κάθε σημείου των θαλασσών μας προσφέροντας  μοναδικές αποδράσεις μακριά από την καθημερινότητα. Έτσι ο αριθμός των ατόμων που έχουν στη κατοχή τους ένα σκάφος αναψυχής είναι σημαντικός.

Περισσότερα...

Ασφάλιση κατοικίας και επαγγελματικού χώρου. Αναλυτικές καλύψεις για ασφαλίσεις και ασφάλειες κατοικιών και επαγγελματικών χώρων στην Πάτρα (SVP Insurance).Το σπίτι μας είναι κάτι παραπάνω από μία επένδυση που έχει απορροφήσει κόπους και προσπάθειες ετών. Πέρα από την οικονομική αξία υπάρχει ο συναισθηματικός δεσμός, καθώς το σπίτι αποτελεί τον προσωπικό και απαραβίαστο χώρο του καθενός.

Περισσότερα...

Ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος. Αναλυτικές καλύψεις για ασφαλίσεις και ασφάλειες προσωπικού ατυχήματος στην Πάτρα (SVP Insurance).Το εισόδημα του καθενός είναι ένα από τα πιο σημαντικά του περιουσιακά στοιχεία, είναι αυτό που θα του καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα ζωής και το βιοτικό επίπεδο ενός ανθρώπου.

Περισσότερα...

Ταξιδιωτική ασφάλιση. Αναλυτικές καλύψεις για ταξιδιωτικές ασφαλίσεις και ασφάλειες ταξιδίου  στην Πάτρα (SVP Insurance).Στη σημερινή εποχή της παγκοσμιοποίησης  τα  ταξίδια γίνονται πολλές φορές μέρος της καθημερινότητας μας.  Είτε αυτά είναι επαγγελματικά ή  αναψυχής με τα ταξίδια δίνεται η δυνατότητα γνωριμίας νέων τοποθεσιών, νέων ανθρώπων, νέων συνηθειών.

Περισσότερα...

Πρόγραμμα συνταξιοδότησης και αποταμίευσης. Αναλυτικές καλύψεις για ασφαλίσεις και ασφάλειες συνταξιοδότησης και αποταμίευσης στην Πάτρα (SVP Insurance).Οι σημαντικές αλλαγές που έχουν επέλθει κατά τα τελευταία χρόνια στον ασφαλιστικό χώρο του δημόσιου τομέα έχουν αναδείξει τις αδυναμίες του υπάρχοντος συστήματος να εξασφαλίσει στους ασφαλισμένους των δημόσιων  ταμείων ικανοποιητικό εισόδημα κατά τη περίοδο της συνταξιοδότησης.

Περισσότερα...

Αασφάλιση υγείας. Αναλυτικές καλύψεις για ασφαλίσεις και ασφάλειες υγείας  στην Πάτρα (SVP Insurance).Μια από τις σημαντικότερες ανάγκες στη ζωή ενός ανθρώπου αποτελεί η εξασφάλιση της ατομικής του υγείας καθώς και η εξασφάλιση των μελών της οικογένειας του. Η διασφάλιση της υγείας αποτελεί προϋπόθεση ώστε να αντιμετωπίζονται με επιτυχία οι προκλήσεις της καθημερινότητας και η επίτευξη ατομικών και οικογενειακών στόχων στηρίζονται πάνω σε αυτή.

Περισσότερα...